Profi minőségű villanyszerelés-vízszerelés-lakásszervíz Budapesten és környékén
Elérhetőségek
Villanyszerelés ELMŰ Ügyintézés Vízszerelés
Elektromos fűtés EPH mérés Duguláselhárítás

Elektromos fűtés

Ez az egyik fő profilom.

Nem sok szerelő foglalkozik ezzel.

Elektromos fűtésű cserépkályhák szervizelése, cserépkályhák átalakítása elektromos fűtésre.
Hőtárolós kályhák javítása.

Klasszikus külső, modern belső

Itt a tél, jönnek a mínuszok. Még mielőtt valóban ostrom alá venne minket a téli időjárás, és vele együtt a fagyos hideg, ne feledkezzünk meg időben felkészülni a fűtési szezonra, és szakemberrel leellenőriztetni elektromos fűtési rendszerünket. Szolgáltatásaink között nem csak ellenőrzés és javítás, de átépítés is szerepel.

Már régóta cserépkályhával fűt, de egyre inkább elege van a macerás fűtési procedúrából, a korán kelésből, begyújtásból és a tűz élesztgetéséből? Szeretné, ha csak egy mozdulatába kerülne és hamarosan kellemes meleg költözne a szobába? Ez most egyszerűbb, mint gondolná, ráadásul nem is igényel nagyszabású változtatásokat!

Forduljon hozzám bizalommal és könnyedén átalakítom már meglévő cserépkályháját, modern elektromos fűtéssé. Így megmarad a klasszikus külső, de korszerű belsőt kap a cserépkályha, ami még ráadásul környezetbarát megoldást is jelent.

Képzett szakember, gyors munka, azonnali eredmény! Elektromos fűtéssel kapcsolatos igényeivel, kérdéseivel keressen bátran!

elektromos fűtés

Elektromos fűtőberendezések karbantartása.

Ön is az energiatakarékosabb és költséghatékonyabb elektromos fűtést választotta a gázfűtés helyett otthonába? Az elektromos fűtőberendezések meghibásodása természetesen előfordul, mint minden más használati tárgyunk esetében, ám ezek karbantartása, szervizelése nem jelent nagy anyagi megterhelést. Az elektromos fűtés kialakítása nem túl bonyolult, üzemeltetése automatikus és környezetbarát.

A hőtárolós kályha az egyik megoldás, amelyet elektromos fűtéssel működtethetünk és ezt a készüléket javasolják szakemberek alapfűtésre is. Ha hőtárolós kályhája nem fűt úgy, ahogy kellene, lehetséges, hogy meghibásodott és szakemberhez kell fordulnia javíttatására. Érdemes elektromos fűtőberendezésünket rendszeresen karbantartani, tisztíttatni szakember, szerelő segítségével, hogy hosszú életű és tartós maradhasson a berendezés.

Ha elektromos fűtőberendezése, hőtároló kályhája meghibásodott, nem működik rendeltetésszerűen, forduljon szakemberhez! Elektromos fűtőberendezések karbantartása, javítása a fő szakterületem, a pontos, precíz munkavégzés elsődleges szempont nálam!

Ha fűtőrendszere meghibásodott, hívjon, akár ünnepnapokon is Budapest bármely részéről, és megoldom a problémát!

elektromos fűtőberendezések karbantartása

Villanyszerelőt keres? Esetleg Duguláselhárító mesterre van szüksége? Forduljon hozzám bátran!
Tel: 06702356644 | E-mail: sukein@gmail.com


Duguláselhárítás-Wikipedia | Épületgépészet-Wikipedia | Vízvezeték-szerelő-Wikipedia
 
Kovács József | 06-70-235-6644 |